Lord shiva song lyrics (कगवा बोल हई रे अटरीया)

Lord shiva song lyrics (कगवा बोल हई रे अटरीया) बहुत ही अच्छा शिव चर्चा गीत है। यह गीत हर शिव भक्त के द्वारा गाया जाता है।

शिव चर्चा गीत भारत के हर राज्य मे गाया जाता है। शिव को गुरुओ के गुरु है। यहाँ पर दिए गए हुए सभी गीत बहुत प्रसिद्ध है। सावन के महीने मे शिव जी का भजन गाया जाता है।

आप इन सभी गीत को हमारे youtube चैनल पर जा कर सुन सकते है और इसका आनंद ले सकते है। यहाँ पर आपको सभी प्रकार के नए पुराने शिव चर्चा गीत पढ़ने को मिलेगा।

Lord shiva song lyrics (कगवा बोल हई रे अटरीया)

कगवा बोल हई रे अटरीया, शिव गुरू अएलन अंगनमा न
शिव गुरू के चरणों न पखारली, दुखवा सुनावे लगली ना
शिव गुरू सोचलन न समझलन, दया बरसावे लगलन न
कगवा बोल हई रे ……….।

कगवा बोल हई रे अटरिया दुर्गा मईया अईलन अँगनमा न
दुर्गा मईया के चरणों न पखारली दुःखवा सुनावे लगली न
दुर्गा मईया सोचलन न समझलन चुदरी ओढ़ावे लगलन न…

कगवा बोल हई रे अटरियाँ बजरंग बली अऐलन अगनमा न
बजरंग वली के चरणों ना पखारली, दुःखवा सुनावे लगली ना
बजरंग वली सोचलन न समझलन भुतवन भगावे लगलन न

कगवा बोल हई रे अटरिया सभे देवा अऐलन अँगनमा न
सभे देवा के चरणों न पखारली दुःखवा सुनावे लगली ना
सभे देवता सोचलन न समझलन दया बरसावे लगलन न

कगवा बोल हई रे अटरियाँ, हरेन्द्र भईया अऐलन अंगनमा न
भईया के चरणों न पखारली दुःखवा सुनावे लगली ना
भईया सोचलन न समझलन दया बरसावे लगन ना ।

कगवा वोल हई रे अटरिया, गुरू-भईया अऐलन अँगनमा न
दीदी के पैरवा न पखारली दुःखवा सुनावे लगली ना
दीदी मोर सोचलन न समझलन दया बरसावे लगलन ना
कगवा बोले हई रे अटरिया शिवगुरू अईलन अँगनमा न

Lord shiva

Lord shiva song lyrics | दस रूपया के कुपन मंगावली…

दस रूपया के कुपन मंगावली नोकिया के मोबाईल शिव गुरू जी
अरे देश-देश कईली परचार शिव गुरू जी

किनका पर दया करव, किनका पर माया शिव गुरू जी
अरे किनका पर अमृत बरसईव शिव गुरूजी

पापा जी पर दया करीह, मम्मी जी पर माया शिव गुरू जी
अरे भईया जी पर अमृत वरसईह शिव गुरू जी
दस रूपया के कुपन मंगावली..

किनका पर दया करीव, किनका पर माया शिव गुरू जी
अरे किनका पर अमृत वरसईव शिव गुरु जी
ससुर जी पर दया करीहं, सास जी पर माया शिव गुरू जी
अरे स्वामी जी पर अमृत वरसईह शिव गुरू
दस रूपया के कुपन मंगावली जी ………।

किनका पर दया करीव, किनका पर माया शिव गुरू जी
अरे किनका पर अमृत वरसईव शिव गुरू जी
पती जी पर दया करीह, हमरा पर माया शिव गुरू जी
अरे बेटवा पर अमृत वरसईह शिव गुरू जी
दस रूपया के कुपन मंगावली…

गुरू भईया पर दया करीह, गुरू-बहना पर माया शिव गुरूजी
अरे शिष्यन पर अमृत वरसईह शिव गुरू जी

पहला में दया मांगव, दूसरा में चर्चा शिव गुरू जी
तीसरा में नमः शिवाय परनमीया शिव गुरू जी
चौथा में मईया जगरनमा शिव गुरू जी
दस रूपया के कुपन मंगावली….

Lord shiva song lyrics | खुलल बाटे धर्म स्कूलवा हो…

खुलल बाटे धर्म स्कूलवा हो स्कूलवा हो वहाँ नाम लिखवा ल
नाम लिखवा ल बहीनी घोसना करा ल
एही स्कूलवा के शिव गुरू हेडमास्टर
पार्वती मईया बनलन मैडममा हो
मैडममा हो वहीन नाम लिखवा ल ।
घरे-घरे खुलल स्कूलवा हो…..|

नाम लिखवा ल बहीनी घोसना करा ल
एही स्कूलवा के विष्णु जी हथीन मास्टर
अरे लक्ष्मी मईया बनलन मैडममा हो-2
वहीन नाम लिखवा ला
घरे-घरे खुलल स्कूलवा हो ……|

नाम लिखवा ल वहाँ घोसना करा ल
एही स्कूलवा के ब्रह्मा जी हथिन मास्टर
सरस्वती मईया बनलन मैडममा हो-मैडममा हो
बहीनी नाम लिखवा ला ।
घरे-घरे खुलल स्कूलवा हो………

नाम लिखिवा ल बहीनी घोसना करा ल
एही स्कूलवा के सातो मईया मास्टर
दुर्गा मईया बनलन मैडममा हो मैडममा हो
बहीनी नाम लिखवाल ।
घरे-घरे खुलल स्कूलवा हो …….|

नाम लिखवा ल दीदी घोसना करा ल
ऐही स्कूलवा के हरेन्द्र भईया मास्टर
अरे निलम दीदी बनलन मैडममा हो मैडममा हो
बहीनी नाम लिखवा ल ।
घरे घरे खुलल स्कूलवा हो…

Lord shiva song lyrics

Lord shiva song lyrics | शिव गुरू के लगल दरवार

शिव गुरू के लगल दरवार बेल के पतईया से
शिव गुरू के लगल दरवार बेल के पतईया से
वही गलीयन में अंधरा पुकारे-2
अंधरा के आँख दे द गुरू तु बेल के पतईया से
शिव गुरू के लगल दरवार ……..।

वही गलीयन में लंगड़ा पुकारे लंगड़ा पुकारे
गुरूवर लंगड़ा पुकारे लंगड़ा के पैर दे द
गुरू तु बेल के पतईया से शिव गुरू के लगल दरवार ।

वही गलियन में बांझीन पुकारे
वांझीन पुकारे गुरूवर वाझीन पुकारे
वांझीन के बालक दे द गुरू तू बेल के पतड़या से
शिव गुरू के लगल दरवार …..।

वही गलियन में कोड़हीया पुकारे
कोड़हीया पुकारे गुरू-वर कोड़हीया पुकारे
कोड़हीया को काया दे द गुरू तू बेल के पतईया से
शिव गुरू के लगल दरवार …।

वही गलियन में कन्या पुकारे
कन्या पुकारे गुरूवर कन्या पुकारे
कन्या के वर दे द गुरू तू बेल के पतईया से
शिव गुरू के लगल…

वही गलियन में शिष्यन पुकारे
शिष्यन पुकारे गुरूवर शिष्यन पुकारे
शिष्यन को ज्ञान दे द गुरू तू बेल पतइया से
शिव गुरू के लगल दरवार ।

Lord shiva song lyrics | शिव चर्चा गीत

kagava bol haee re atareeya, shiv guroo aelan anganama na
shiv guroo ke charanon na pakhaaralee, dukhava sunaave lagalee na
shiv guroo sochalan na samajhalan, daya barasaave lagalan na
kagava bol haee re ………..

kagava bol haee re atariya durga maeeya aeelan anganama na
durga maeeya ke charanon na pakhaaralee duhkhava sunaave lagalee na
durga maeeya sochalan na samajhalan chudaree odhaave lagalan na…

kagava bol haee re atariyaan bajarang balee aailan aganama na
bajarang valee ke charanon na pakhaaralee, duhkhava sunaave lagalee na
bajarang valee sochalan na samajhalan bhutavan bhagaave lagalan na

kagava bol haee re atariya sabhe deva aailan anganama na
sabhe deva ke charanon na pakhaaralee duhkhava sunaave lagalee na
sabhe devata sochalan na samajhalan daya barasaave lagalan na

kagava bol haee re atariyaan, harendr bheeya aailan anganama na
bheeya ke charanon na pakhaaralee duhkhava sunaave lagalee na
bheeya sochalan na samajhalan daya barasaave lagan na .

kagava vol haee re atariya, guroo-bheeya aailan anganama na
deedee ke pairava na pakhaaralee duhkhava sunaave lagalee na
deedee mor sochalan na samajhalan daya barasaave lagalan na
kagava bole haee re atariya shivaguroo aeelan anganama na

Lord shiva song lyrics | शिव चर्चा भजन

das roopaya ke kupan mangaavalee nokiya ke mobaeel shiv guroo jee
are desh-desh kaeelee parachaar shiv guroo jee

kinaka par daya karav, kinaka par maaya shiv guroo jee
are kinaka par amrt baraseev shiv guroojee

paapa jee par daya kareeh, mammee jee par maaya shiv guroo jee
are bheeya jee par amrt varaseeh shiv guroo jee
das roopaya ke kupan mangaavalee..

kinaka par daya kareev, kinaka par maaya shiv guroo jee
are kinaka par amrt varaseev shiv guru jee
sasur jee par daya kareehan, saas jee par maaya shiv guroo jee
are svaamee jee par amrt varaseeh shiv guroo
das roopaya ke kupan mangaavalee jee ……….

kinaka par daya kareev, kinaka par maaya shiv guroo jee
are kinaka par amrt varaseev shiv guroo jee
patee jee par daya kareeh, hamara par maaya shiv guroo jee
are betava par amrt varaseeh shiv guroo jee
das roopaya ke kupan mangaavalee…

guroo bheeya par daya kareeh, guroo-bahana par maaya shiv guroojee
are shishyan par amrt varaseeh shiv guroo jee

pahala mein daya maangav, doosara mein charcha shiv guroo jee
teesara mein namah shivaay paranameeya shiv guroo jee
chautha mein maeeya jagaranama shiv guroo jee
das roopaya ke kupan mangaavalee….

Lord shiva song lyrics | भोजपुरी शिव चर्चा गीत

shiv guroo ke lagal daravaar bel ke pateeya se
vahee galeeyan mein andhara pukaare-2
andhara ke aankh de da guroo tu bel ke pateeya se
shiv guroo ke lagal daravaar ………

vahee galeeyan mein langada pukaare langada pukaare
guroovar langada pukaare langada ke pair de da
guroo tu bel ke pateeya se shiv guroo ke lagal daravaar .

vahee galiyan mein baanjheen pukaare
vaanjheen pukaare guroovar vaajheen pukaare
vaanjheen ke baalak de da guroo too bel ke patadaya se
shiv guroo ke lagal daravaar ……

vahee galiyan mein kodaheeya pukaare
kodaheeya pukaare guroo-var kodaheeya pukaare
kodaheeya ko kaaya de da guroo too bel ke pateeya se
shiv guroo ke lagal daravaar ….

vahee galiyan mein kanya pukaare
kanya pukaare guroovar kanya pukaare
kanya ke var de da guroo too bel ke pateeya se
shiv guroo ke lagal…

Leave a Comment