भोला बाबा गीत (कहमा से आवेला) | shiv bhajan lyrics

भोला बाबा गीत (कहमा से आवेला) हिन्दी मे लिखा हुआ। भोला बाबा गीत भोला बाबा की पूजा करते समय गाया जाता है।

भोला बाबा को अनेक नामों से जाना जाता है जैसे: शंकर, शिव, महादेव आदि। भोला बाबा और माता पार्वती की पूजा तीज मे भी की जाती है।

भोला बाबा की पूजा सावन और माहाशिवरात्रि मे की जाती है।

इसे भी पढे:
1. शिव जी गीत
2. शिव चर्चा गीत
3. तीज गीत

भोला बाबा गीत

भोला बाबा गीत (कहमा से आवेला)

कहमा से आवेला आजन बाजन अउरे सजन लोग हे
कहमा से आउतन महादेव मुठी में लऊंग लेले हे ।
पूरब से आवेला आजन बाजन अउरो साजन लोग हे
पश्चिम से अउतन महादेव मुठी में लऊंग लेले हे ।
कहमा ‘उतारव आजन बाजन अउरो साजन लोग हे
कहमा ‘उतारव महादेव मुठी में लऊँग लेले. है।
दूखा उतारव आजन बाजन अउरो साजन लोग हे,
मड़वा उतारव महादेव मुठी में लऊंग लेले हे
काई खिलाइब आजन बाजन अउरो साजन लोग हे
काई खिलाइव महादेव मुठी में मुठी में लऊँग लेले।
दाल भात खिलाइव आजन बाजन अउरो साजन लोग हे।
अउटल दुधवा महादेव मुठी लऊंग लेले है।
किया देई समाज आजन बाजन अउरो साजन लोग है
किया देई समाज महादेव मुठी में लऊँग लेले हे
अनधन समाजव आजन बाजन अउरो साजन लोग हे।
गउरा देई समाजव महादेव मुठी में लऊंग लेले हे।

Shiv ji geet lyrics | Bhola baba geet lyrics

kahama se aavela aajan baajan aure sajan log he
kahama se aautan mahaadev muthee mein laoong lele he .
poorab se aavela aajan baajan auro saajan log he
pashchim se autan mahaadev muthee mein laoong lele he .
kahama utaarav aajan baajan auro saajan log he
kahama utaarav mahaadev muthee mein laoong lele. hai.
dookha utaarav aajan baajan auro saajan log he,
madava utaarav mahaadev muthee mein laoong lele he
kaee khilaib aajan baajan auro saajan log he
kaee khilaiv mahaadev muthee mein muthee mein laoong lele.
daal bhaat khilaiv aajan baajan auro saajan log he.
autal dudhava mahaadev muthee laoong lele hai.
kiya deee samaaj aajan baajan auro saajan log hai
kiya deee samaaj mahaadev muthee mein laoong lele he
anadhan samaajav aajan baajan auro saajan log he.
gaura deee samaajav mahaadev muthee mein laoong lele he.

भोला बाबा गीत लिखा हुआ | भोला बाबा के नचारी

मांगी मांगी लउलन शिव जी सुप भरल धान जी,
अजी कने गेल गउरा देई बनाव न रसोइया जी अजी,
कने गेल गऊरा देई बनाव न रसोइया जी।
आग लावे गेली शिव जी पानी लावे गेली जी
अजी खुललई में बसहा बइला खाई गेलय धान जी
अजी खुललई में बसहा बइला खाई गेलय धान जी।
एही पर उकटवो गउरा नइहर महतारी जी
अजी माई न सिखउलथून गउरा अकिल ज्ञान जी।
एही पर उकटवो शिव जी राउर ठाकुरबाड़ी जी अजी
खाई के न अन्न शिव जी पिये के न पानी जी
अजी बसहा बइला शिवजी बांधल दुआरी जी।

Bhole Baba Ke Nachari | shiv bhajan lyrics

maangee maangee laulan shiv jee sup bharal dhaan jee,
ajee kane gel gaura deee banaav na rasoiya jee ajee,
kane gel gaoora deee banaav na rasoiya jee.
aag laave gelee shiv jee paanee laave gelee jee
ajee khulalee mein basaha baila khaee gelay dhaan jee
ajee khulalee mein basaha baila khaee gelay dhaan jee.
ehee par ukatavo gaura naihar mahataaree jee
ajee maee na sikhulathoon gaura akil gyaan jee.
ehee par ukatavo shiv jee raur thaakurabaadee jee ajee
khaee ke na ann shiv jee piye ke na paanee jee
ajee basaha baila shivajee baandhal duaaree jee.

आपको यह भोला बाबा गीत कैसा लगा जरूर बताइए। इसे ज्यादा से ज्यादा शेयर कीजिए।

Leave a Comment